93 844 48 17

CLÍNICA DR. KLEIN

per la teva salut

BENVINGUTS

L'equip professional de la clínica Dr. Klein* et dóna la benvinguda al centre de salut polivalent a Cardedeu, on disposem de professional mèdic i d'infermeria de gran experiència, tant en l'àmbit de la medicina hospitalària com l'ambulatòria.

El nostre centre t'ofereix diverses especialitats mèdiques i serveis com medicina de l'esport, dietètica i nutrició, salut mental, medicina del treball, i d'accidents de treball. També es realitzen certificats mèdics oficials i proves d'aptitud per carnets de conduir, entre d'altres.

Estem compromesos a aplicar constantment les normes internacionals de qualitat i seguretat per aconseguir l'excel·lència en l'experiència clínica, sent per a nosaltres de vital importància el desenvolupament d'una bona relació metge-pacient, perquè tu i els teus sentiu sempre que esteu en bones mans.


*El Dr. Rossend Klein de Noriega es va llicenciar a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i conscient que a Cardedeu l'aigua contaminada dels pous de les cases era causant de les epidèmies de l'època, el 1889 s'encarregà de la conducció de la xarxa d'aigua potable al poble.